Houten privacy deur zilvergrijs met frame en slot: Diverse breedtes

Deze privacy schutting is grijs gedompeld en de planken zijn geschroefd op een metalen frame. U kunt kiezen uit 3 verschillende breedtes. Bestel uw 2 meter privacy deur nu gemakkelijk online.
Houten privacy deur zilvergrijs met frame en slot: Diverse breedtes

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De brede privacy houten tuindeur zilvergrijs met metalen frame wordt inclusief slot geleverd. U kunt kiezen uit verschillende breedtes van de zilvergrijs gedompeld houten poort. Met de brede tuindeuren van Tuindeco kunt u nu ook op maat gemaakte poortdeuren kopen. De houten planken op deze tuindeur Privacy zijn 200 cm hoog en de dikte van de geschaafde planken is 1.6 cm en 14 cm breed. Houdt de deur altijd 4-5 cm van de grond. Uiteraard zijn de planken op het metalen frame geschroefd. De duimen worden niet meegeleverd, wel de ophangogen.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Metalen frame

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten