Houten plank 25 x 280 mm Type: Vuren

Extra brede en gedroogde vloerplanken van 28 cm breed. Koop deze brede boerderij vloerdelen bij de Tuinhoutcentrale.
Houten plank 25 x 280 mm Type: Vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze extra brede vloerdelen zijn gemaakt van gedroogd vurenhout. De brede vloerplanken zijn uiteraard geschikt voor een schitterende plankenvloer maar kunnen ook gebruikt worden als dakbeschot. Deze planken worden ook wel boerderij planken of klooster planken genoemd omdat ze extra breed zijn. De planken zijn 2.5 cm dik en 28 cm werkend breed. De prijs is per strekkende meter.

Omdat de brede vloerplanken nog wat kunnen krimpen en uitzetten hebben we het mes extra lang laten maken en deze is 12 mm lang. De planken zijn standaard 5 meter lang. Soms hebben we ook 4 meter planken, informeer gerust even of we die momenteel op voorraad hebben. De planken hebben een droogproces (kunstmatig gedroogd) ondergaan waardoor het houtvocht tussen de 14 en 16% zit. De houten vloerdelen kunt u nog schilderen in iedere kleur die u wenst. Monteer eventueel de vloerplanken op houten regels van 45 x 68 of op balken van 70 x 70 cm met RVS schroeven die u ook bij de Tuinhoutcentrale kunt kopen.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: extra breed

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten