Houten picknicktafel vierkant vuren 230 x 230 x 70 cm

Bestel deze unieke vierkante picknicktafel voor 8 personen van Tuindeco nu bij de erkende dealer. Wij hebben het Thuiswinkel certificaat, dus bestel nu veilig online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

46500

De vuren vierkante picknicktafel van Tuindeco meet 230 x 230 cm en de houten picknicktafel is 70 cm hoog. De geïmpregneerde houten planken zijn maar liefst 4.5 cm dik. Omdat we het hout hebben laten drogen zal het hout van de tafel bijna niet werken. Het tafelblad van deze vierkante picknicktafel is 130 x 130 cm en er is voldoende ruimte om er met 8 personen aan te zitten. De buitentafel met bankjes wordt inclusief alle bevestigingsmaterialen geleverd.

Het bouwpakket weegt 80 kilo en het pakket is 230 cm x 130 c x 40 cm hoog.

Gewicht: 50
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: hout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.