Houten picknicktafel 74 x 160 x 180 cm. Type: Douglas Lariks

Goedkope Douglas Lariks picknicktafel met opklapbare zitting. Nu te koop

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14000
Deze fraai afgewerkte picknicktafel van Hollands hout Douglas lariks hout is gemaakt van 2.5 mm dikke planken. de zittingen kunnen opgeklapt worden om te beschermen tegen regenwater. Uiteraard zijn de planken met RVS moeren en bouten vastgezet. De picknickbank en tafel zijn uiteraard geschaafd en door u nog te behandelen met een kleurbeits indien u dat wenst. Douglas lariks groeit in grote hoeveelheden in Nederland . Deze oer Hollandse houtsoort is van nature duurzaam De picknicktafel is 180 cm lang dus u kunt er met 6 personen aan zitten. De hoogte van de tafel is 74 cm en de totale breedte, dus inclusief de zitting is 150 cm, Deze exclusieve douglas picknicktafel hebben we voor u zo goedkoop mogelijk geprijsd. Wordt geleverd als makkelijk bouwpakket.
Gewicht: 30
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Douglas Lariks
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten