Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Houten Kiosk 300 x 250 x 260 cm. Type: Basic

Houten kiosk Basic is ook te gebruiken als kerstkraam, houten koffiekraam en kaartverkoop huisje. Inclusief vloer, 2 luifels en achterdeur. Koop uw prefab houten kiosk Basic nu online bij de erkende Tuindeco dealer.
Houten Kiosk 300 x 250 x 260 cm. Type: Basic

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De kiosk Basic van Tuindeco is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout. De verkoopstal Basic is ook ideaal als houten Kerstkraam, verkoopstal, kaartverkoop huisje of koffiekraam, pop-up snackbar, foodkraam koffiebar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De Basic kiosk heeft prefab wanden van 16 mm. De breedte van de kiosk basic is 3 x 2.5 meter en de nokhoogte is 260cm. Aan de achterzijde bevindt zich een deur en ‘s avonds klapt u de twee luifels gemakkelijk weer dicht.

Wij leveren de kiosk basic met een houten vloer en fundering en standaard wordt deze met dakleer geleverd. Mocht u andere dakbedekking (shingles) willen, dan kunt u dit hieronder selecteren. Uiteraard kunt u de houten kerstkraam kiosk ook nog schilderen. Wij leveren uiteraard een gebruiksaanwijzing en voldoende schroeven mee.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Geïmpregneerd grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten