Houten Kiosk 300 x 250 x 260 cm. Type: Basic

Houten kiosk Basic is ook te gebruiken als kerstkraam, houten koffiekraam en kaartverkoop huisje. Inclusief vloer, 2 luifels en achterdeur. Koop uw prefab houten kiosk Basic nu online bij de erkende Tuindeco dealer.
Houten Kiosk 300 x 250 x 260 cm. Type: Basic

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De kiosk Basic van Tuindeco is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout. De verkoopstal Basic is ook ideaal als houten Kerstkraam, verkoopstal, kaartverkoop huisje of koffiekraam, pop-up snackbar, foodkraam koffiebar. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. De Basic kiosk heeft prefab wanden van 16 mm. De breedte van de kiosk basic is 3 x 2.5 meter en de nokhoogte is 260cm. Aan de achterzijde bevindt zich een deur en ‘s avonds klapt u de twee luifels gemakkelijk weer dicht.

Wij leveren de kiosk basic met een houten vloer en fundering en standaard wordt deze met dakleer geleverd. Mocht u andere dakbedekking (shingles) willen, dan kunt u dit hieronder selecteren. Uiteraard kunt u de houten kerstkraam kiosk ook nog schilderen. Wij leveren uiteraard een gebruiksaanwijzing en voldoende schroeven mee.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Geïmpregneerd grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten