Houten Kiosk 277 x 244 x 234 cm. Type: Modern

Kiosk Modern van Tuindeco voor uw kerstkraam, luxe verkoopkraam of kaartverkoop huisje. Bestel nu de Kiosk Modern met korting online bij de Tuinhoutcentrale.
Houten Kiosk 277 x 244 x 234 cm. Type: Modern

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De houten kiosk kerstkraam Modern heeft twee luiken. Ideaal als sfeerkraam, kerstkraam of verkooppunt van kaartjes of informatie paviljoen. De onbehandelde vuren wanden van de kiosk modern worden prefab geleverd en zijn 19mm. De afmeting van het houten huisje zijn 277 cm (b) x 244 cm (D) en de nokhoogte is 234 cm. Uiteraard leveren wij ook een deur van 85 x 185 cm met kozijn bij de luxe verkoopkraam.

De vaste ramen (enkel glas geven voldoende lichtinval. De kiosk Modern wordt ook met fundering en vloer en standaard dakleer 13 m2) geleverd. Maar u kunt optioneel ook kiezen om de houten kraam Modern te voorzien van 15 m2 Easy roofing, of EPDM (15 m2). De houten kiosk kan worden afgebroken en het volgende jaar of seizoen wederom worden neergezet. Wij adviseren u om de luxe verkoopkraam nog te beitsen of te voorzien van een verflaag om de levensduur te verlengen. Uiteraard leveren wij een materialenstaat, bouwtekening en voldoende schroeven en hang en sluitwerk mee. Bestel nu uw houten Kiosk modern bij de Thuiswinkel gecertificeerde dealer.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Geïmpregneerd grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten