Houten hek Grenen 70 x 120 cm. Type: Timber XL

Bruin grenen Timber XL hek van Elephant veilig online te koop bij de Tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

1500

Dit boerenlandhek Timber XL van Elephant is opgebouwd van planken van Scandinavisch grenenhout. De duurzame boeren landhekken zijn uiteraard door en door geïmpregneerd om de levensduur te verlengen. De planken zijn 1.5 cm dik en het houten Timber XL hek is 70 cm hoog en 120 cm breed. De planken van 12 cm zullen na 1-2 jaar wel weer verkleuren, maar u kunt de kleur van de houten hekken behouden door ze te beitsen.

Uiteraard kunt u bij het Timber XL hek voor uw tuin of terras ook de houten palen en de beslagsets en eventueel paalhouders kopen. Monteer de paal aan een bruin geimpregneerde paal of een hardhouten paal.

Scandinavisch grenen groeit langzaam waardoor de jaarringen dicht bij elkaar liggen. Hierdoor is het hout beter bestand tegen weersinvloeden. Elephant heeft een zeer strenge selectie gedaan voor wat betreft de kwaliteitseisen van het hout. Alleen van de beste houten planken worden op bijna ambachtelijke wijze de landhekken gemaakt in het land van herkomst. Bestel dit exclusieve tuinhek nu veilig online bij de Tuinhoutcentrale. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Gewicht: 12
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Grenen
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten