Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Houten hek Grenen 70 x 120 cm. Type: Timber XL

Bruin grenen Timber XL hek van Elephant veilig online te koop bij de Tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

1500

Dit boerenlandhek Timber XL van Elephant is opgebouwd van planken van Scandinavisch grenenhout. De duurzame boeren landhekken zijn uiteraard door en door geïmpregneerd om de levensduur te verlengen. De planken zijn 1.5 cm dik en het houten Timber XL hek is 70 cm hoog en 120 cm breed. De planken van 12 cm zullen na 1-2 jaar wel weer verkleuren, maar u kunt de kleur van de houten hekken behouden door ze te beitsen.

Uiteraard kunt u bij het Timber XL hek voor uw tuin of terras ook de houten palen en de beslagsets en eventueel paalhouders kopen. Monteer de paal aan een bruin geimpregneerde paal of een hardhouten paal.

Scandinavisch grenen groeit langzaam waardoor de jaarringen dicht bij elkaar liggen. Hierdoor is het hout beter bestand tegen weersinvloeden. Elephant heeft een zeer strenge selectie gedaan voor wat betreft de kwaliteitseisen van het hout. Alleen van de beste houten planken worden op bijna ambachtelijke wijze de landhekken gemaakt in het land van herkomst. Bestel dit exclusieve tuinhek nu veilig online bij de Tuinhoutcentrale. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org.

Gewicht: 12
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Grenen
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten