• Levering op vaste dagen
  • Persoonlijk telefonisch advies
  • Uitgebreide showroom
 
 
Voor vragen: 06-12 86 78 76 

 

 


 

Houten deur Douglas Lariks 100 x 180 cm. Type: Universeel geschaafd

Houten deur Douglas Lariks 100 x 180 cm. Type: Universeel geschaafd logo carpgarant
  • Houten deur Douglas Lariks 100 x 180 cm. Type: Universeel geschaafd
  • logo carpgarant
Bestel direct!
€ 135,00 (Incl. 21% btw.)

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 dagen

Omschrijving

De universele Douglas poort deur is gemaakt van geschaafde planken die op een stalen frame zijn gemonteerd om kromtrekken te voorkomen. Het onbehandelde Douglas larikshout kunt u nog beitsen of schilderen. Indien onbehandeld zal de tuinpoort grijs verkleuren, net als iedere houtsoort. De tuindeur is 100 cm breed en 180 cm hoog. De ophangduimen (meegeleverd) steken hier nog naast. Het slotgat is reeds voorgeboord. U hoeft alleen nog een slotset bij te bestellen, zie hieronder.

U kunt de toegangsdeur monteren aan Douglas palen of hardhouten palen. Voor extra stevigheid monteert u horizontaal nog een balk op de palen. Ook deze verkopen wij in de webshop.

Deze deur wordt geleverd inclusief duimen,aanslaglat en slotgat. En kunnen zowel links- als rechtsdraaiend opgehangen worden.

Extra informatie over Douglas Lariks:
Douglas lariks groeit in Europa en is een duurzame houtsoort. Indien het vers is gezaagd dan is het hout rozewit van kleur en zal snel bruin verkleuren. Hierdoor sealed het hout zich omdat de buitenkant van de planken aandroogd. Hierdoor wordt het hout duurzaam. De levensduur is onbehandeld ongeveer 10 jaar maar u kunt de tuindeur in een transparante beits zetten waardoor de deur langer meegaat.

Specificaties Houten deur Douglas Lariks 100 x 180 cm. Type: Universeel geschaafd

Voorraad Leverbaar 2-9 dagen
Merk Carpgarant
Keurmerk Pefc
Basismateriaal Douglas lariks
Rvs toegepast? Gegalvaniseerd
Bijzonderheden metalen frame