Houten boombank Type: Hardhout

De mooiste hardhouten boombanken koopt u bij de boombank specialist !

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

47000
Deze schitterende mahonie hardhouten boombank hebben we laten maken van hardhout waardoor de levensduur ongeveer 20 jaar zal zijn. We hebben de stevige boombank reeds voor u in de olie gezet. U kunt dit jaarlijks herhalen om te zorgen dat de boombank de kleur behoud. Indien u het mooier vind dan kunt de de boombank laten vergrijzen, waardoor het op termijn lijkt of de houten bank van mahoniehout is gemaakt. De hardhouten boombank heeft een zithoogte van 46 cm en de binnendiameter is 87 cm en de hoogte met leuning is 86 cm. De buitendiameter is 185 cm. We leveren deze sterke boombank met alle bevestigingsmaterialen. De boombank wordt in twee delen geleverd. Het pakket weegt 65 kilo en de maat is 110 x 100 x 26 cm.
Gewicht: 65
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Komo
Basismateriaal: Nee
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten