Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Houten vlonderplank geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: Vuren

CarpGarant houten vlonderplank geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: vuren
Houten vlonderplank geïmpregneerd 28 x 145 mm. Type: Vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Topkwaliteit houten vlonderplank van CarpGarant met vaste kwasten. Deze fraaie terrasplank is eenzijdig gegroefd en eenzijdig glad geschaafd. Overigens heeft de ongegroefde zijde van de vlonderplank de meeste anti slip weerstand per vierkante meter. Het vurenhout is speciaal geselecteerd op de aanwezigheid van kleine gezonde knoesten die er niet uitvallen na een paar jaar. Deze houten terrasplank is er overigens in lange planken verkrijgbaar. Wij hebben bewust gekozen voor een dikke plank van maar liefst 28 mm omdat dit ten gunste komt van de levensduur, maar nog belangrijker is dat het minder doorbuigt. Omdat het product is behandeld tegen insecten en schimmels gaat het jarenlang mee. Onder hoge druk is er impregneermiddel in het hout getrokken. Ook de bijbehorende vuren onderleggers in dezelfde kleur en de speciale RVS vlonderschroeven zijn verkrijgbaar in de webshop. Voor een nog duurzamer terras adviseren wij de hardhouten onderleggers toe te passen. Plaats de houten onderbalken op maximaal 45 cm om doorbuigen te voorkomen. Indien u het terras wilt schoonmaken, dan niet met een hogedrukreiniger maar, met water en groene zeep.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde groeven andere zijde glad geschaafd, geïmpregneerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten