Houten paal geïmpregneerd 90 x 90 mm. Type: vuren

Houten paal 90 x 90 cm nodig? . Geïmpregneerde zware paal voor o.a. het bevestigen van schuttingen, pergola en tuindeur.
Houten paal geïmpregneerd 90 x 90 mm. Type: vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze houten balk is geschaafd aan vier zijden en niet gepunt. De maat is 9 x 9 centimeter. Hoge kwaliteit naaldhout met vaste kwasten. De paal van robuuste kwaliteit is al jaren een hardloper door de lage prijs. Ideaal voor de bevestiging van bijvoorbeeld tuinschuttingen, staanders voor een pergola of overkapping en tuinhuis. Dit Elephant tuinhout product is onder druk geïmpregneerd zodat de staander een lange levensduur heeft. Voor zachte ondergrond adviseren wij u om de vierkante vuren paal in snelbeton te te plaatsen voor extra sterkte. Om de levensduur te verlengen kunt u de palen met de bijbehorende tuinschermen, deuren in de beits zetten. Kijk snel in onze online webwinkel of bezoek onze showroom. Wij zijn erkend Elephant tuinhout dealer.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd en Geimpregneerd, Ongepunt

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten