Houten paal geïmpregneerd 70 x 70 mm. type: vuren

De houten schuttingpaal 70 x 70 mm is geschaafd aan vier zijden. Hoge kwaliteit naaldhout paal met gezonde knoesten en zonder punt. Bestel ze in de webshop.
Houten paal geïmpregneerd 70 x 70 mm. type: vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Sterke vierkant geschaafde paal zonder punt van Carpgarant. Deze paal van goede kwaliteit en betaalbaar. De maat is na het schaven 70 x 70 mm Wij impregneren de palen onder hoge druk waardoor de staander beschermd is tegen insecten en rot en de levensduur circa 10-12 jaar is.

U kunt hier uw tuinscherm en schutting of draadscherm op monteren. Maar ook voor uw buitenverblijf zoals tuinhuis of voor het ophangen van tuinpoorten zijn deze duurzame balken geschikt.

Mooie kwaliteit naaldhout met vaste knoesten, overigens veel minder knoesten/kwasten dan grenenhout. Deze paal is er ook in de maat 9 x 9 centimeter. Ook de gepunte en ongepunte paalhouders, tuinschermen en deuren zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd, Geimpregneerd en ongepunt

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten