Houten paal bruin geïmpregneerd 70 x 70 mm. Type: vuren

Deze houten balk is geschaafd aan vier zijden en ongepunt. Mooie kwaliteit naaldhout met vaste knoesten. Te koop in de online winkel.
Houten paal bruin geïmpregneerd 70 x 70 mm. Type: vuren

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze goede kwaliteit vuren paal is rondom geschaafd met 4 ronde hoekjes en heeft geen punt. De paal is onder hoge druk in een bruine kleur geïmpregneerd voor een lange levensduur. Omdat het product is behandeld tegen insecten en schimmels gaat hij 10-12 jaar mee.. We adviseren u wel ieder jaar de paal met een bruine beits te behandelen want na 2 jaar verdwijnt anders de bruine kleur. Deze balken, staanders worden door Elephant geselecteerd op gezonde knoesten, kwasten, en prima te gebruiken voor de elephant schuttingen of als staanders voor een pergola of houten chalet. Eventueel kunt u de naaldhouten palen in snelbeton plaatsen voor extra stevigheid en jarenlang tuinplezier. U bent welkom in onze showroom in het midden van Nederland maar bestellen in de online webwinkel kan uiteraard ook direct.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd, Geimpregneerd en ongepunt

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten