Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Hazelaar plantenbak 75 x 30 x 30 cm. Type: Domino

Robuuste gevlochten bloembak van hazelaarhout. Koop deze fraaie plantenbak nu online bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

4200
Deze zeer sterke en natuurlijk ogende plantenbak is gemaakt van ambachtelijk geweven Hazelaartakken. Het vlechtwerk is tot twee-drie maal sterker en dikker dan de veel gebruikte inferieure wilgentenen en heidematten of riet. Wij laten onze plantenbakken maken van geselecteerde hazelaartakken, en de plantenbakken hebben een extra dik frame en dikke staanders waardoor de plantenbak iets van de grond af komt. Wordt geleverd als makkelijk in elkaar te zetten bouwpakket. Aangezien wij de plantenbakken zelf importeren kunnen we deze rechthoekige plantenbakken goedkoop aanbieden. Kies voor Hazelaar want : Hazelaar is 100% natuurlijk !
Gewicht: 10
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: THC
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Nee
RVS: Ja
Bijzonderheden: gevlochten hazelaar

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten