Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Hardhouten vlonderplank 28 x 195 mm. Type: Bangkirai

Carpgarant Vlak/V-Gegroefde vlonderplank 28 x 195 mm. Type: Bangkirai
Hardhouten vlonderplank 28 x 195 mm. Type: Bangkirai

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze bangkirai vlonderplank is maar liefst 19.5 cm breed en 2.8 cm dik. De brede Carpgarant terrasplank is aan 1 zijde voorzien van twee decoratieve groefjes. De hardhouten planken zijn van de bekende houtsoort Bangkirai en worden met name toegepast bij terrassen, vlonders, terrassen en balkons. Er worden helaas op internet veel houtsoorten verkocht terwijl dit minder duurzame houtsoorten zoals kapur of keruing hout. Wees hierop alert.

Monteer onder de planken hardhouten regels van bijvoorbeeld 45 x 65 mm en zet de hardhouten bangkirai planken met RVS vlonderschroeven vast. Wij adviseren u om de planken voor te boren omdat het erg hard hout is. Reinig de brede terrasplanken niet met de hogedrukspuit. Hierdoor zullen de poriën openstaan en zal het hout sneller verrotten. Groene zeep en water en een harde borstel zijn voldoende om uw terras of vlonder weer schoon te krijgen. Ook dit hout zal langzaam grijs verkleuren, u kunt de delen behandelen met speciale hardhoutolie van Elephant.

De inhoudsstoffen van Bangkirai kunnen ‘bloeden’ veroorzaken, met name bij regen. Ook kunnen er kleine wormgaatjes (pinholes) in voorkomen. Deze horen bij het product en worden niet aangemerkt als defect.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Bangkirai
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde groeven andere zijde glad geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten