• Levering op vaste dagen
  • Persoonlijk telefonisch advies
  • Uitgebreide showroom
 
 
Voor vragen: 06-12 86 78 76 

Tweede Pinksterdag zijn wij van

09.00 tot 15.00 uur open.

 

 

 


 

Hardhouten vlonderplank 25 x 145 mm. Type: Bangkirai

bangkirai glad grof bankirai vlonderplank 25 x 145 mm
  • bangkirai glad grof
  • bankirai vlonderplank 25 x 145 mm
Bestel direct!
€ 11,95 (Incl. 21% btw.)

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 dagen

€ 11,95 (Incl. 21% btw.)
* Vereiste velden

Omschrijving

Deze bankirai vlonderplank is al jaren een hardloper. De extreem duurzame hardhoutsoort is van excellente kwaliteit en daarom al 25 jaar een populaire houtsoort. Bankirai valt in duurzaamheidsklasse 1. Beide zijn botanisch gezien uiteraard Bangkirai.

Pas op: er zijn aanbieders die adverteren met "Bankirai of vergelijkbare houtsoort" . Vaak is dit het minder duurzame en nerveuze Keruinghout of iets dergelijks. Dit hout zal sneller rotten. Wij bieden u de 100% echte bankirai aan van het kwaliteitsmerk Elephant, en geen supplement.

De 25 x 145 mm bangkirai terrasplanken zijn aan twee zijden geschaafd. Aan 1 zijde heeft de hardhouten plank een slip profiel van 7 groeven, en aan de andere zijde is de plank zonder profiel geschaafd. U kunt kiezen welke zijde u het mooiste vind. Wij merken hierbij op dat de zijde zonder groeven per vierkante centimeter de meeste weerstand heeft tegen uitglijden.!

De bankirai vlonderplanken zijn recht en er is minimaal kleurverschil.

U plaatst de hardhouten vlonderplanken op de hardhouten onderregels van 40 x 65 mm met een maximale afstand van 40 cm om doorbuigen te voorkomen. De terrasplanken worden met speciale RVS vlonderschroeven gemonteerd. Deze schroeven hebben een krachtige tork overbrenging en een voorsnijpunt. Echter adviseren wij altijd om de hardhouten planken voor te boren.

Indien gewenst kunt u de onderregels nog monteren op piketpalen van 40 x 40 mm indien het een zachte ondergrond betreft. Uiteraard kunt u de onderregels ook gewoon op stoeptegels van 40x 40 cm plaatsen en tussen de onderregel en de tegel een rubber matje plaatsen om contactgeluid te minimaliseren.
De hardhouten piketpalen, schroeven en onderregels zijn ook te koop in onze webshop.

Spuit uw hardhouten terras of vlonder nooit schoon met de hogedruk reiniger, maar reinig het terras of balkon met groene zeep en een harde bezem. Zorg altijd voor ventilatie om houtrot te voorkomen en zorg dat het regenwater weg kan lopen.

Profiteer nu van deze scherp geprijsde bankirai vlonderplanken, die u ook als steigerplank kunt gebruiken. Uiteraard van de topleverancier: Elephant tuinhout.

Specificaties Hardhouten vlonderplank 25 x 145 mm. Type: Bangkirai

Voorraad Leverbaar 2-9 dagen
Merk Tuinhoutcentrale
Keurmerk FSC/Non FSC
Basismateriaal Hardhout
Rvs toegepast? N.v.t.
Bijzonderheden Aan twee zijden een verschillend profiel