Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Hardhouten vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Afrikulu bol/glad

Afrikulu vlonderplank 21 x 145 mm gladde bolle profiel. Koop uw mukulungu terrasplanken B-fix nu online bij de erkende dealer.
Hardhouten vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Afrikulu bol/glad

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze Felix Timber Afrikulu vlonderplanken zijn 21 mm dik en 145 mm breed en is voorzien van een lichte bolling zodat er geen water blijft liggen. De hardhouten terrasplanken hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar. Deze hardhout groeit voornamelijk in West-Afrika verbouwd en wordt ook wel Mukulungu gemoemt. Afrikulu heeft een rood tot rood bruine kleur met zijdezachte glans.

Deze planken kunnen op twee manieren worden vastgezet, met RVS schroeven of met het unieke B-fix systeem. Met de B-fix systeem kunt u de vlonder blind bevestigen. De planken zijn namelijk aan beide zijde voorzien van een groef. Wist u dat de zogenaamde glad geschaafde kant de meeste weerstand tegen uitglijden geeft. In tegenstelling tot gegroefde planken gaat er geen vuil, alg en water in de groeven staan.

De Afrikulu terrasdelen kunt u in de hardhout olie zetten om de kleur te bewaren en de planken vuil werend te maken. Uiteraard zijn de hardhouten planken FSC gecertificeerd wat inhoud dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Monteer de planken op hardhouten onderregels die, net als de schroeven en clips, wij ook te koop aanbieden in de webshop.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Felix Clercx
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Afrikulu/Mukulungu
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 1 zijde glad geschaafd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten