Hardhouten verloop schutting 180 x 180 cm. Type: Hoorn

21 planken privacy hardhouten tuinschutting schuin Hoorn. Dit tuinscherm Hoorn verloopt van 180 cm naar 90 cm. Te combineren met diverse hoogtes schuttingen

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

24200

Dit fraaie hardhouten tuinscherm Hoorn van Tuindeco is een verloop schutting. De tuinschutting Hoorn is 180 cm breed en loopt af naar 90 cm. Het grote voordeel van de schuttingen uit de serie Hoorn is dat het privacy schuttingen zijn: omdat er maar liefst 21 staande planken op zitten is doorkijk niet mogelijk.

Uiteraard leveren wij ook de Hoorn schuttingen in 180 x 180 en 150, 130 en 90 cm hoog. De planken zijn vastgezet met roestvrij stalen (RVS) schroeven. De planken zijn 1.4 cm dik en 14 cm breed. Aan de zichtzijde zijn de geschaafde planken voorzien van 2 v-groefjes.

Gewicht: 40
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Verloop en privacy schutting

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten