Hardhouten tuintegel 3.0 x 100 x 100 cm. Type: Kempas

Houten tegels voor tuin en terras, makkelijk online te bestellen via www.Tuinhoutcentrale.nl. Zowel hard- als zachthout.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

2850
Fraaie hardhout tuintegel gemaakt van Kempas hout. De tegeldelen zijn voorzien van een ribbelprofiel om wegglijden zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat er 3 onderleggers werden toegepast, buigt de tegel niet door, wat wel zo prettig is. Uiteraard zijn de hardhouten vlonderdelen onzichtbaar geschroefd met RVS schroeven. De tegel is 3 cm dik. De uiteinden van de planken zijn behandeld met wax om scheurvorming te voorkomen. Vergeleken met de meeste hardhout tegels van 1 bij 1 meter, zitten de planken dicht op elkaar zodat er alleen sprake is van smalle kieren. Dit kan sterk uitmaken in de prijs, maar niet in ons geval. Wij hanteren altijd lage prijzen voor deze houten tuintegels. U kunt makkelijk uw tuin aankleden met deze grote houten tuintegel. Vanwege het dikte verschil raden wij u aan deze tegel niet met andere varianten te combineren. Dit vlonderdeel is ideaal voor een goedkoop hardhouten terras.
Gewicht: 9
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Uiteinden in de wax

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten