Hardhouten tuindeur Cedrinho 90 x 180 cm. Type: Stripes

Topkwaliteit Cedrinho tuindeur van Elephant met drie verschillende brede planken. Duurzaam hout voor een eerlijke prijs. U kunt nu online bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

23500

Als exclusive dealer van Elephant, mogen wij deze unieke FSC hardhouten tuindeur aan ons assortiment toevoegen. Deze lameldeur is opgebouwd uit drie verschillende brede lamellen van Cedrinho hardhout (14-9,3-4,7 cm). Cedrino FSC heeft een mooie donker bruine kleur.

De hardhout poort wordt zonder tuindeur beslagset geleverd. Afhankelijk van uw wensen, kunt u zelf een keuze maken voor het juiste beslag. Elephant biedt een zeer complete set met hengen, slot en klinken waardoor u niet meer hoeft na te denken over de juiste samenstelling. Monteer de hardhouten tuindeur aan hardhouten palen die bij voorkeur 70 cm de grond ingaan.

Eventueel kunt u er nog wat paalvast of speedmix snelbeton omheen gieten voor extra stevigheid.

Gewicht: 30
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Goedkope tuindeur

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten