Hardhouten tafel 85 x 130 x 40 cm . Type: Fuerte Lounge

Hardhouten lounge tafel voor in uw tuin. Dit solide buitenmeubel Fuerte kan ook op uw balkon. Het duurzame hout is geolied. Op is op.

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet leverbaar

7000
op=op. Trendy hardhouten tafel Fuerte van Elephant voor buiten van superieure kwaliteit. Let op: dit is de lage variant. In de Verenigde Staten wordt deze houtsoort (Almendrillo) ook wel ‘Amazone Teak’ genoemd. Ook te combineren met de bijbehorende klapstoelen en/of de stapelbare stoelen die ook in de webshop worden aangeboden. Geen zichtbare schroeven. Wordt als makkelijk in elkaar te zetten bouwpakket aangeboden. (blad met 4 poten) Wij hebben de moderne tuintafel al voor u in de olie gezet zodat u deze het eerste jaar niet hoeft te behandelen. Om de volle kleur te behouden adviseren wij u om de speciale Elephant olie te gebruiken. Een keer per jaar opbrengen met een zachte doek en u heeft jaren lang plezier van deze hardhouten tafel.
Gewicht: 24
Voorraad: Tijdelijk niet leverbaar
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geolied, kant en klaar, lage variant

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten