Hardhouten schutting Keruing recht trellis 180 x 180 cm. Type: Timber

Trellis schutting van hardhout 180 x 180 cm nergens te vinden? Koop nu uw Elephant hardhout rasterschutting bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

25000

Dit Elephant tuinscherm 180 x 180 cm met trellis is ontworpen vanwege de grote vraag naar een hardhouten schutting dat de beste eigenschappen van de traditionele dichte schutting en een gaasscherm combineert. Populaire schutting onder mensen die een stuk privacy in hun tuin willen, maar ook contact met de buren willen houden of meer zon in hun tuin willen.

De keruing hardhouten planken zijn geschaafd met een decoratief V-groefje in de planken, Uiteraard hebben we de planken met RVS schroeven vast laten zetten. Het scherm heeft 15 planken en twee tussenplanken. Monteer de schuttingdelen aan hardhouten palen en als u de kleur wilt behouden dan kunt u de schuttingen nog in de hardhout olie zetten. De totale dikte van dit fraaie Elephant tuinscherm is 39 mm.

Tuinhoutcentrale is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Zo koopt u veilig en vertrouwd uw tuinhout online.

Gewicht: 30
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Inclusief trellis

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten