Hardhouten schutting Keruing recht 180 x 180 cm. Type: Timber

Topkwaliteit Timber tuinscherm van Elephant met extra dikke planken. Duurzaam hout voor een eerlijke prijs. U kunt nu online bestellen.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

15500

Dit tuinscherm is gemaakt van zeer duurzaam Keruing hout. De schutting is voorzien van dikke planken. Het topsegment van de Elephant schuttingen wordt voorgeboord met een soeverein, ook wel een kroontje genoemd.

Hierna bevestigen wij de RVS schroeven. Dit zorgt ervoor dat de schroeven in het hout verzonken worden en dus niet uitsteken. Maar het grootste voordeel van deze methode is dat het hout later niet gaat scheuren rondom de schroeven. Let hier dus goed op, want in veel gevallen worden schroeven toegepast zonder voor te boren. Opgebouwd uit 15 planken van 14 cm breed.

Monteer deze tuinafscheiding aan hardhouten palen van 66 x 66 cm, met het speciale hoekbeslag van Elephant. Om de kleur van de houten schutting te behouden kan u het scherm behandelen met hardhout olie die we ook aanbieden. Het scherm is makkelijk op maat te zagen. De uiteinden van de planken zijn ingesmeerd met paraffine om waterinloop (rot) te voorkomen.

De bijbehorende tuindeur poort met of zonder metalen frame kunt u makkelijk combineren. De levensduur van deze schutting is ongeveer 25 jaar. Tip: plaats dit tuinscherm ongeveer 5 cm van de grond om opspattend water te minimaliseren.

Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Uiteinden in de wax

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten