Hardhouten schutting Keruing recht 180 x 180 cm. Type: Timber

Topkwaliteit Timber tuinscherm van Elephant met extra dikke planken. Duurzaam hout voor een eerlijke prijs. U kunt nu online bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

18200

Dit tuinscherm Timber is gemaakt van zeer duurzaam Keruing hout. De schutting is voorzien van dikke planken. Het topsegment van de Elephant schuttingen wordt voorgeboord met een soeverein, ook wel een kroontje genoemd.

Hierna bevestigen wij de RVS schroeven. Dit zorgt ervoor dat de schroeven in het hout verzonken worden en dus niet uitsteken. Maar het grootste voordeel van deze methode is dat het hout later niet gaat scheuren rondom de schroeven. Let hier dus goed op, want in veel gevallen worden schroeven toegepast zonder voor te boren. Opgebouwd uit 15 planken van 14 cm breed.

Monteer deze tuinafscheiding aan hardhouten palen van 66 x 66 cm, met het speciale hoekbeslag van Elephant. Om de kleur van de houten schutting te behouden kan u het scherm behandelen met hardhout olie die we ook aanbieden. Het scherm is makkelijk op maat te zagen. De uiteinden van de planken zijn ingesmeerd met paraffine om waterinloop (rot) te voorkomen.

De bijbehorende tuindeur poort met of zonder metalen frame kunt u makkelijk combineren. De levensduur van deze schutting is ongeveer 25 jaar. Tip: plaats dit tuinscherm ongeveer 5 cm van de grond om opspattend water te minimaliseren.

Gewicht: 35
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Uiteinden in de wax

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten