Hardhouten schutting Cedrinho 180 x 180 cm. Type: Stripes

Topkwaliteit Cedrinho tuinscherm Stripes van Elephant met drie verschillende brede planken. Duurzaam hout voor een eerlijke prijs. U kunt nu online bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

28400

Als exclusive dealer van Elephant, mogen wij deze unieke FSC hardhouten schutting Stripes 180 x 180 cm aan ons assortiment toevoegen. Deze lamelschutting is opgebouwd uit drie verschillende brede lamellen van Cedrinho hardhout (14-9,3-4,7 cm). Cedrino FSC heeft een mooie donker bruine kleur. De planken zijn 1.5 cm dik en in totaal zijn er 28 planken verwerkt. Uiteraard zijn de geschaafde planken met RVS schroeven vastgemaakt.

Monteer deze tuinafscheiding aan hardhouten palen van 66 x 66 cm, met het speciale hoekbeslag van Elephant. Om de kleur van de houten schutting te behouden kan u het scherm behandelen met hardhoutolie die we ook aanbieden. Het scherm is makkelijk op maat te zagen. De uiteinden van de planken zijn ingesmeerd met paraffine om waterinloop (rot) te voorkomen. De bijbehorende tuindeur poort met of zonder metalen frame kunt u makkelijk combineren. De levensduur van deze schutting is ongeveer 25 jaar. Tip: plaats dit tuinscherm ongeveer 5 cm van de grond om opspattend water te minimaliseren.

Gewicht: 35
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Uiteinden in de wax

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten