Hardhouten schutting 90 x 180 cm. Type: Leeuwarden

De Leeuwarden hardhouten schutting meet 90 x 180 cm. Het tuinscherm Leeuwarden is uiteraard RVS geschroefd met 23 geribbelde planken.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

9750

Hardhouten lage schutting Leeuwarden is gemaakt van geschaafde en geribbelde planken (keruinghout) van 12 mm dik en 90 mm breed. Het lage tuinscherm van hardhout is 90 cm hoog en 180 cm breed. Uiteraard zijn de planken met RVS schroeven vastgezet. In totaal is de Leeuwarden opgebouwd uit 25 planken waarvan er 23 verticaal zijn geplaatst. Er is ook een Leeuwarden 180 x 180 cm. Monteer de houten schutting aan hardhouten palen met het hoekbeslag van Elephant. De verwachte levensduur van deze tuinschutting van het merk Tuindeco is ongeveer 20-25 jaar.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Keruing
RVS: Ja
Bijzonderheden: RVS geschroefd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten