Hardhouten schutting 90 x 180 cm. Type: Kampen

Hardhouten lage schutting hardhout Kampen is opgebouwd uit 15 stevige planken. Het tuinscherm kampen is 90 cm hoog en RVS geschroefd.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

11100

De lage hardhouten schutting Kampen is 90 x 180 cm en is gemaakt van zeer duurzame hardhouten planken die geschaafd zijn met een decoratief v-groefje.

De planken van het tuinscherm Kampen zijn 14 cm breed en 1.4 cm dikke planken kunt u in de olie zetten om de kleur te behouden en de schutting kampen te beschermen tegen weersinvloeden. We laten de planken vast zetten met RVS schroeven.

Monteer de schutting aan hardhouten palen met het hoekbeslag. Er is ook een schutting Kampen van 180 x 180 cm. Wij adviseren u de schuttingen nooit met de hogedrukspuit te reinigen. U blaast dan de houtnerf kapot en de schutting zal dan niet 20-25 jaar meegaan. Schoonmaken met gewone groene zeep is voldoende.

Gewicht: 25
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: RVS geschroefd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten