Hardhouten schutting 180 x 180 cm. Type: Leeuwarden

De hardhouten schutting Leeuwarden is 180 x 180 cm en RVS geschroefd. Het tuinscherm Leeuwarden heeft 23 geschaafde en geribbelde planken.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

15100

De hardhouten schutting Leeuwarden van het merk Tuindeco is 180 x 180 cm. Het tuinscherm Leeuwarden is gemaakt van 23 geschaafde en geribbelde hardhouten planken van 1.2 cm dik en 90 mm breed. De tussenlatten van deze tuinafscheiding zijn 1.5 x 7.0 cm. Wij laten de tuinschermen met RVS schroeven vastzetten. Monteer de hardhouten schutting ook in combinatie met het lage scherm Leeuwarden van 90 cm hoog. Wij adviseren u om de schutting aan hardhouten palen te monteren en bij voorkeur de palen minimaal 70 cm in de grond te plaatsen. Eventueel kunt u er snelbeton of paalvast omheen gieten. Zet de schermen aan de hardhouten palen met het hoekbeslag.

Gewicht: 45
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: RVS geschroefd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten