Hardhouten schutting 180 x 180 cm. Type: Kampen

Hardhouten 15 planks schutting Kampen is geschaafd en RVS geschroefd. Het tuinscherm Kampen is voorzien van 2 v-groefjes aan de zichtzijde. De levensduur is ongeveer 20-25 jaar.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

16750
Deze schutting Kampen is gemaakt van hardhout en bestaat uit 15 staande planken van 14 cm breed en 14 mm dik. De geschaafde hardhouten planken hebben twee v-groefjes. Uiteraard is de schutting RVS geschroefd. De afmeting is 180 x 180 cm, er is ook een 90 x 180 cm te koop in de webshop. Monteer de schutting Kampen aan hardhouten palen met het hoekbeslag. Eventueel giet u er nog snelbeton of paal-vast omheen. Voor de tuindeur adviseren wij u de Tuindeur Kampen of Solide van 100 x 180 cm. Mocht u een bredere en hogere deur zoeken dan kunt u kiezen voor de hardhouten deur met metalen frame, type Privacy.
Gewicht: 45
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Ook in kleinere uitvoering beschikbaar

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten