Hardhouten schutting 180 x 180 cm. Type: Harlingen

De hardhouten schutting Harlingen heeft 17 stevige planken en is RVS geschroefd met brede planken. Bestel de Tuindeco hardhouten Harlingen tuinscherm van 180 x 180 cm bij de Tuinhoutcentrale

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

19100

Het populaire tuinscherm Harlingen is gemaakt van 17 staande planken en 2 tussenlatten. De hardhouten schutting is geschaafd en de planken zijn 14 mm dik en 140 mm breed. Aan de zichtzijde hebben de planken 2 decoratieve v-groefjes. Uiteraard is de tuinschutting Harlingen gemaakt van ILW (Indonesian Legal Wood) en is deze RVS geschroefd. Omdat deze schutting 2 planken meer heeft dan een standaard 15 planks schutting, heeft u minder doorkijk door het scherm. De hardhoutsoort Keruing heeft een verwachte levensduur van circa 20 jaar. Om de diepe warme kleur te bewaren en de de Harlingen schutting te beschermen tegen verwering kunt u de schutting 1 tot 2 maal per jaar behandelen met olie.

Gewicht: 45
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Keruing
RVS: Ja
Bijzonderheden: 2 planken extra ter privacy

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten