Hardhouten schutting 180 x 150 cm. Type: Hoorn

Hoge kwaliteit privacy hardhouten schutting Hoorn met maar liefst 21 planken, in totaal 4.2 cm dik en 150 cm hoog. Het Hoorn tuinscherm is RVS geschroefd.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

21000

Deze zware privacy schutting uit de Hoorn serie van Tuindeco is opgebouwd uit maar liefst 21 dikke en brede hardhouten planken (keruinghout). Tuinscherm Hoorn is vastgezet met RVS schroeven en de totale dikte van deze tuinafscheiding is 4.2 cm. De Tuinschutting Hoorn van 150 cm is prima te combineren met de 90 cm, 130 cm 180 cm en de verloop schutting uit de Hoorn serie. Monteer de schutting bij voorkeur aan hardhouten palen van 275 cm die de grond in gaan en dus extra stevigheid aan de zware houten schutting geven. Eventueel stort u er nog paal-vast of speedmix snelbeton omheen. Het hoekbeslag leveren wij ook. 

Gewicht: 30
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Verkrijgbaar in diverse hoogtes

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten