Hardhouten relax schommelbank 175 x 120 x 230 cm. Type: Teak

Tuindeco hardhouten relax schommelstoel 175 x 120 x 230 cm. Type: Teak

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

46500

De Tuindeco schommelbank is gemaakt van echt teak hout. Teak is een hardhout en staat voor een lange levensduur. De schommelbank hebben we al in de olie gezet en als u de kleur wilt behouden dan adviseren wij u de buitenbank regelmatig in de hardhout olie te zetten.

De bank hangt aan stevige touwen en de bank zelf is 125 cm breed. Uiteraard levert de Tuinhoutcentrale de hardhouten schommelbank inclusief alle bevestigingsmaterialen. Geniet van de zomer met deze trendy hardhouten schommelbank. Nu te koop bij de Tuinhoutcentrale.

Het pakket weegt 119 kilo en de afmeting is 240 x 175 x 26 cm.

Gewicht: 119
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten