Hardhouten privacy verloop schutting 180 x 180 cm. Type: Dronten 180

De privacy schutting Dronten heeft een verloop van 180 cm naar 90 cm. Combineer het verloopscherm met de 180 en 90 cm van het type Dronten.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

22300

Dit fraaie privacy verloop tuinscherm Dronten is opgebouwd uit maar liefst 21 staande planken waardoor de doorkijk minimaal is.

De planken van schutting Dronten zijn 1.4 cm dik (schutting dikte=4.2 cm) en 140 mm breed en voorzien van 2 v-groefjes. Combineer de schutting met de hoge en lage tuinschermen uit de Dronten serie. Monteer bij voorkeur de schuttingen aan hardhouten palen.

De verwachte levensduur van dit zware tuinscherm Dronten is 20-25 jaar. Om de diepe warme kleur te bewaren kunt u het scherm nog in de hardhoutolie zetten. Indien u dit niet doet dan zal de schutting zilvergrijs verkleuren.

Gewicht: 45
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Verloop

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten