Goedkope hardhouten plank geschaafd 14 x 140 mm. Type: Keruing

Goedkope hardhout plank, glad geschaafd. Speciaal voor o.a. schuttingen.
Goedkope hardhouten plank geschaafd 14 x 140 mm. Type: Keruing

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Met deze mooie en sterke schuttingplank maakt u zelf een hek, schutting of tuinafscheiding. De goedkope houten plank is geschaafd en de dikte is 14 mm mm. De breedte van de tuinplanken is 140 mm.

De houtsoort keruing is uitermate duurzaam en heeft een diep rood/paarse kleur die al snel naar zilvergrijs zal verkleuren, waardoor de plank nauwelijks meer opvalt. Een levensduur van 20-25 is niet ongebruikelijk. Uiteraard betrekt Elephant het hout uit eigen FSC bossen.

Monteer de hardhouten planken op hardhouten tuinpalen en monteer deze met RVS schroeven. Tip: Boor de planken wel voor om scheurtjes te voorkomen. Wilt u de mooie diepe kleur bewaren, behandel de planken dan met de speciale Elephant olie. U kunt alles in de webshop bestellen.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinddeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd met V-groeven

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten