Hardhouten onderregel 45 x 68 mm. Type: Kapur

Geschaafde hardhouten kapur balk ter ondersteuning van uw terras. Deze houten regel is zeer betaalbaar. Uw complete terras is nu te bestellen in onze webshop.
Hardhouten onderregel 45 x 68 mm. Type: Kapur

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze sterke en geschaafde hardhouten (Kapur) balk of regel genoemd, dient ter ondersteuning van uw terras. De brede zijde heeft groffe ribbels, andere zijd is glad geschaafd.

Deze onderregels hebben we laten schaven zodat er geen hoogteverschil is in de regels, wat uiteraard wel kan gebeuren bij ongeschaafde onderregels.

Hoogteverschil resulteert in een ongelijk terras.

De kapur onderregels meet 45 x 68  en is kunstmatig gedroogd om kromtrekken te minimaliseren. Uiteraard is het hout FSC gecertificeerd en in tegenstelling tot andere houtsoorten betreft het hier een echte Premium FCQ kwalliteit. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten