Hardhouten loveseat 177 x 89 x 93 cm. Type relax

Hardhouten loveseat 177 x 89 x 93 cm. Type relax

Beschikbaarheid: Leverbaar medio september

28500
De Tuindeco Loveseat Relax is gemaakt van Indonesisch hardhout. De houten tweezitsbank wordt geleverd met een een hardhouten tafel om bijvoorbeeld een verfrissend drankje op te zetten. De Loveseat Relax wordt met alle bevestigingsets en materialen geleverd. We hebben de hardhouten Relax al voor u in de olie gezet zodat het bruine hardhout mooi tot zijn recht komt en de loveseat ook wordt verduurzaamd. De lengte van de Loveseat Relax is 177 cm en de diepte is 89 cm en de totale hoogte is 93 cm en wordt als een makkelijk in elkaar te zetten bouwpakket aangeleverd, u hoeft slechts enkele stukken aan elkaar te monteren. Van dit Relax tuinmeubel zal u jarenlang plezier hebben.
Gewicht: 30
Voorraad: Leverbaar medio september
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: inclusief bevestigingsmaterialen

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten