Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Hardhouten vlonderplank 28 x 145 mm. Type: Kapur

Elephant hardhouten vlonderplank 28 x 145 mm. Type: Kapur
Hardhouten vlonderplank 28 x 145 mm. Type: Kapur

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Prachtige donkerrode/bruine vlonderplank met hoge duurzaamheid. Kapur is vergelijkbaar met Bangkirai hardhout. Dit betekent dat de planken egaal zijn van kleur, dat het verloop van de houtnerf zeer stabiel is en dat er geen sprake is extreme vormen van krimpen en zwellen. Deze kapur hardhouten vlonderplanken voor uw dakterras of tuin is 28 mm dik en 145 mm breed. U kunt zelf een keuze maken welk oppervlak van de kapur planken u wilt. Aan 1 zijde is er een grof anti-slip profiel geschaafd en aan de andere zijde een ribbelprofiel. Voor een sterkere en hardere houtsoort kiest u onze favoriet Morado: http://www.tuinhoutcentrale.nl/vlonderplanken/hardhouten-vlonderplanken/goedkope-hardhouten-vlonderplank-25-x-145-mm-type-morado.html#.VbJ74njnB9Q

Afhankelijk van de ondergrond waar het terras op rust, kunt u gebruik maken van tegels of piketpalen.

Hierop plaatst u de hardhouten onderregels en u schroeft de kapur planken met RVS vlonderschroeven vast. Leg de hardhouten onderbalken op maximaal 30 cm afstand om doorbuigen te voorkomen. Schoonmaken doet u met groene zeep en water. Uiteraard zijn ook de hardhouten onderregels en schroeven te koop. De levensduur van deze Kapur terrasplanken is ongeveer 18 jaar. Het Kapurhout komt uit FSC gecertificeerde bossen. U kunt op aanvraag ook planken bestellen tot wel 610 cm lang. Bel gerust even en we geven u alle informatie. Kapur vlonderplanken bevatten geen knoesten en is duurzaamheidsklasse 1. Er worden ook hardhouten terrasplanken aangeboden (bijv. Keruing-hout) met een duurzaamheidsklasse 3, deze rotten veel sneller. Deze Elephant terrasdelen liggen altijd binnen opgeslagen dus u zult geen vergrijsde planken ontvangen. Ook zitten er nagenoeg geen knoesten in het hout waardoor deze anders kromtrekken. De kapur hardhouten planken zijn makkelijk te zagen, Indien u de originele kleur wilt behouden, behandel de kapur terrasplanken dan met de speciale Elephant hardhout olie. Wij adviseren u om de planken wel voor te boren.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten