• Levering op vaste dagen
  • Persoonlijk telefonisch advies
  • Uitgebreide showroom
 
 
Voor vragen: 06-12 86 78 76 

Tweede Pinksterdag zijn wij van

09.00 tot 15.00 uur open.

 

 

 


 

Hardhouten vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Kapur

elephant kapur terrasplank
  • elephant kapur terrasplank
Bestel direct!
€ 7,95 (Incl. 21% btw.)

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 dagen

€ 7,95 (Incl. 21% btw.)
* Vereiste velden

Omschrijving

Prachtige donkerrode/bruine vlonderplank met hoge duurzaamheid. Kapur is vergelijkbaar met Bangkirai hardhout. Dit betekent dat de planken egaal zijn van kleur, dat het verloop van de houtnerf zeer stabiel is en dat er geen sprake is extreme vormen van krimpen en zwellen.

Deze kapur hardhouten vlonderplanken voor uw dakterras of tuin is 21 mm dik en 145 mm breed. U kunt zelf een keuze maken welk oppervlak van de kapur planken u wilt. Aan 1 zijde is er een grof anti-slip profiel geschaafd en aan de andere zijde een ribbelprofiel.

Voor een sterkere en hardere houtsoort kiest u onze favoriet Morado: http://www.tuinhoutcentrale.nl/vlonderplanken/hardhouten-vlonderplanken/goedkope-hardhouten-vlonderplank-25-x-145-mm-type-morado.html#.VbJ74njnB9Q


Afhankelijk van de ondergrond waar het terras op rust, kunt u gebruik maken van tegels of piketpalen.

Hierop plaatst u de hardhouten onderregels en u schroeft de kapur planken met RVS vlonderschroeven vast. Leg de hardhouten onderbalken op maximaal 30 cm afstand om doorbuigen te voorkomen.

Schoonmaken doet u met groene zeep en water. Uiteraard zijn ook de hardhouten onderregels en schroeven te koop. De levensduur van deze Kapur terrasplanken is ongeveer 18 jaar. Het Kapurhout komt uit FSC gecertificeerde bossen.

U kunt op aanvraag ook planken bestellen tot wel 610 cm lang. Bel gerust even en we geven u alle informatie. Kapur vlonderplanken bevatten geen knoesten en is duurzaamheidsklasse 1. Er worden ook hardhouten terrasplanken aangebodeen (bijv. Keruing-hout) met een duurzaamheidsklasse 3, deze rotten veel sneller. Deze Elephant terrasdelen liggen altijd binnen opgeslagen dus u zult geen vergrijsde planken ontvangen. Ook zitten er nagenoeg geen knoesten in het hout waardoor deze anders kromtrekken. De kapur hardhouten planken zijn makkelijk te zagen,

Indien u de originele kleur wilt behouden, behandel de kapur terrasplanken dan met de speciale Elephant hardhout olie. Wij adviseren u om de planken wel voor te boren.

Specificaties Hardhouten vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Kapur

Voorraad Leverbaar 2-9 dagen
Merk Elephant
Keurmerk FSC
Basismateriaal Hardhout
Rvs toegepast? Nee
Bijzonderheden Geprofileerd