Hardhouten plantenbak. Type: Orangerie

100% eerlijk FSC hout van Braziliaans Almendrillo hardhout bloembak. Hoge kwaliteit, lage prijs. Tevens op zijn kop te gebruiken. Nu te bestellen.
Hardhouten plantenbak. Type: Orangerie

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze klassieke hardhouten plantenbak Orangery van Elephant is de enige die ook omgekeerd kan worden naar uw persoonlijke smaak ! Gemaakt van 100% eerlijk FSC hout. U koopt veel kwaliteit voor weinig geld. Deze hardloper onder de bloembakken hebben wij voor u afgemonteerd met vrijwel onzichtbare houten deuvels en hebben we de bak voor u in de olie gezet zodat u deze het eerste jaar niet hoeft te behandelen. Let op: dit is een uitlopend artikel, informeer naar beschikbaarheid. In de Verenigde Staten wordt deze houtsoort (Almendrillo) ook wel ‘Amazone Teak’ genoemd. Let op: de bodem van deze bak(ken) bestaat uit een uitneembaar rekwerk in plaats van een vaste bodem.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geolied, kant en klaar

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten