Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Hardhout plank rabat 18 x 144 mm. Type: Bangkirai

Hardhout plank rabat 18 x 144 mm. Type: Bangkirai
Hardhout plank rabat 18 x 144 mm. Type: Bangkirai

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze dubbel rabat tuinplanken van Elephant zijn voorzien van mes en groef profielen. Door de planken in elkaar te klikken ontstaat een mooi en duurzaam geheel. De werkende breedte is 12.7 cm. Doordat het materiaal van deze planken bestaat uit het bekende Bangkirai hout, is de levensduur minimaal 20 jaar. De profilering van de planken zorgt er wel voor dat het vooraanzicht van dit rabat verschilt van het achteraanzicht, al is het verschil minimaal. Door de planken niet te strak in elkaar te drukken, blijft er ruimte over voor het hout om te krimpen en zwellen. Hout, als natuurproduct, is nooit 100% stabiel. Als gevolg van warmte, kou, vocht of juist droogte zal de plank uitzetten of krimpen. Middels het scroll menu kunt u een keuze maken uit verschillende lengtes.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Bangkirai
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Dubbelzijdig rabat van Bangkirai hout

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten