Attentie langere levertijden, showroom op afspraak.

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 28 april 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Hardhout plank rabat 21 x 145 mm. Type: Bangkirai

Hardhout plank rabat 21 x 145 mm. Type: Bangkirai
Hardhout plank rabat 21 x 145 mm. Type: Bangkirai

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze Elephant hardhout dubbel rabat plank van bankirai vormt een onderdeel van het 'best selling' modulaire schutting systeem dat bestaat uit planken, palen en afdeklijsten. Het voordeel van deze plank is, dat deze ook los toegepast kan worden op bijvoorbeeld gevels of schuurtjes. Doordat de bijbehorende palen zijn voorzien van groeven, ontstaat een bouwsysteem dat makkelijk te monteren is. U hoeft alleen de juist palen in de grond te plaatsen op de juist afstand van elkaar. Hierna kunt u de planken tussen de palen laten zakken.

Wanneer u behoefte heeft aan een lagere schutting, past u gewoon minder rabat toe en zaagt u de palen van bovenaf. Ook kunt u de planken inkorten, zolang ze recht afgezaagd worden zullen ze nog steeds netjes in de palen zakken. Let op: hout krimpt en zwelt. Hou daarom tussen het einde van de paal en de kop van de plank ongeveer 2 mm ruimte. Hetzelfde geldt voor de planken onderling. Dan krijgt de plank de ruimte om te krimpen en zwellen. Wanneer u het systeem te strak monteert, kan dit later problemen veroorzaken. De bruto breedte van de plank is 145 mm, de netto werkende breedte is ongeveer 137 mm.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Bangkirai
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Toe te passen in modulair systeem, maar ook los.

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten