Hardhout piketpaal gezaagd met punt 40 x 40mm. Type: Azobe

Goedkope hardhout azobe tuinpaal met kopmaat 40x40 mm. Ideaal als basis voor uw terras en/of vlonder of borderrol. Bestel nu via de webshop.
Hardhout piketpaal gezaagd met punt 40 x 40mm. Type: Azobe

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze Tuinhoutcentrale palen van azobe zijn zeer goedkoop en bedoeld als basis voor uw terras of om lage hekken in naaldhout of hardhout of composiet aan te bevestigen. Vanwege de lange levensduur wordt dit hout veel gebruikt bij weg- en waterbouw. Deze sterke palen zijn zeer geschikt als basis voor een terras (waarbij de palen grotendeels in de grond geplaatst worden), maar ook voor toepassingen waarbij het hout boven de grond wordt geplaatst zoals bij plaatsing van tuinhekjes, vijverranden en andere tuinafscheidingen. De balkjes hebben een punt aan 1 kant. De hardhouten paaltjes zijn van a-kwaliteit en fijnbezaagd. Ook de terrasplanken, onderleggers en RVS schroeven, hekjes en bevestigingsmaterialen zijn online te koop.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Gezaagd en Gepunt

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten