Hardhout tuindeur Bangkirai metalen frame 100 x 180 cm. Type: Toog

Carpgarant poort met gegalvaniseerd stalen frame exclusief beslag. Deze toogpoort heeft een gegalvaniseerd frame en bestaat uit extra dikke planken. Bestel nu.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

24500
Deze zeer sterke en goedkope hardhouten Bangkiraihout tuindeur hebben we gemaakt met een metalen binnenprofiel waardoor de deur niet krom trekt ! De robuuste deur wordt met ophangduimen geleverd. Uiteraard is alleen de hoogste kwaliteit echt Bangkirai gebruikt en is de deur met RVS schroeven afgemonteerd. Bij dagelijks gebruik gaat de deur ongeveer 20-25 jaar mee. De geschaafde hardhouten planken hebben een klein groefje aan de zichtzijde om kromtrekken te voorkomen. Het stalen frame zelf is gegalvaniseerd. Er is reeds een slotgatsparing gemaakt. U kunt kiezen tussen een linksdraaiende en rechtsdraaiende deur. Geef dit aan bij uw bestelling. Uiteraard zijn ook het beslagset en de hardhouten palen te bestellen bij de tuinhoutcentrale.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: met metalen frame

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten