Hardhout tuindeur Bangkirai metalen frame 100 x 180 cm. Type: Recht

Carpgarant tuindeur Delux met metalen frame exclusief beslag. Deze poort deur heeft een gegalvaniseerd frame geleverd en bestaat uit extra dikke planken. Bestel nu.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

28900

Deze oersterke hardhouten Bangkirai tuindeur van Carpgarant hebben we gemaakt met een metalen binnenprofiel waardoor de poortdeur niet krom trekt!

De robuuste deur wordt met ophang duimen geleverd. Uiteraard is de beste kwaliteit Bangkirai gebruikt en is de deur met RVS schroeven afgemonteerd. Ook bij intensief gebruik gaat deze deur 20-25 jaar mee.

De planken van de tuinpoort hebben een decoratief groefje. Het frame zelf is gegalvaniseerd. Er is een slotgat sparing gemaakt.De deur kan zowel rechts- als linksdraaiend gemonteerd worden. Vergeet niet een beslagset (slot en klink etc) bij te bestellen. Monteer de hardhouten deur aan hardhouten palen. U kunt de originele kleur behouden door er hardhoutolie op aan te brengen.

Gewicht: 35
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: met metalen frame

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten