Hardhout Damwand profiel 30 x 185 mm. Type: Azobe

Hardhout Damwand profiel 30 x 185 mm. Type: Azobe
Hardhout Damwand profiel 30 x 185 mm. Type: Azobe

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze hardhouten damwanden van Carpgarant zijn maar liefst 3 cm geschikt en dus geschikt voor zware toepassingen. Omdat de planken voorzien zijn van een mes en groef profiel, sluiten ze mooi op elkaar aan. Over het algemeen worden deze planken gebruikt om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. De planken vormen als systeem een stevig geheel. Een andere optie is, om ze te verwerken tot stoere plantenbakken of meubelen. Houd er dan wel rekening mee dat Azobe een wat onrustigere houtsoort is, wat sneller ruw wordt. De planken zijn zeer fijn bezaagd, waardoor aan de oppervlakte ruwere plekken voor zullen komen. Deze aankoop kan gecombineerd worden met de afdeksloof. Door deze te monteren op de damwand, zullen kleine hoogteverschillen niet opgemerkt worden. Anders zouden de planken kaarsrecht afgezaagd moeten worden en dat is bijna onmogelijk. De bruto breedte van een wandplank is 18,5 cm. De netto breedte (bij gebruik) is 17,4 cm.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Azobe
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Stevige damwand profielen

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten