Hardhout beschoeiingsplank 20 x 150 mm. Type: Azobe

Hardhout keerwand plank 20 x 150 mm. Type: Azobe
Hardhout beschoeiingsplank 20 x 150 mm. Type: Azobe

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze fijnbezaagde hardhouten beschoeiingsplank van het zeer duurzame Azobe hout is ideaal voor aftimmeringen en houten beschoeiingen, keerwanden en houten kaders. De fijnbezaagde Azobe staat bekend om zijn extreem lange levensduur en wordt daarom veelvuldig in de weg en waterbouw toegepast. U maakt nu zelf makkelijk uw water of grondkering van deze damwandplanken. Deze budgetplank is 15 cm breed en 2 cm dik. Let op: Wij leveren deze alleen in Azobe en niet in het naar urine stinkende Angelim vermelho of andere (minder duurzame) houtsoorten. Monteer deze aan piketpalen van azobe of aan hardhouten palen van Niove in de maat 65 x 65 mm. Als dwarslat kunt u een schuttingplank van 16 mm gebruiken of een hardhouten onderregel van 45 x 65 mm. Uiteraard leveren wij ook het worteldoek en de RVS schroeven

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Azobe
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten