Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Glasscherm met veiligheidsglas 90 x 180 cm. Type: Blank glas

Hardglas tuinscherm van Elephant Exclusive met doorzichtig glas.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

15500
Dit fraaie schuine glasscherm van Elephant Exclusive is gemaakt van 6 mm veiligheidsglas en voorzien van 2 aluminium zij profielen. Het doorzichtige hardglasscherm is ideaal om op een terras te plaatsen en de wind tegen te houden. De breedte van dit glazen scherm is 90 cm en de hoogte is 180 cm. Bestel bij de glasschermen ook de bijbehorende aluminium palen in antraciet of aluminium kleur. De strip in de paal kunt u eruit schuiven. Plaats het scherm met de adapter in de sleuf en monteer het kapje weer op de paal. Voor op een balkon of verhard terras, kunt u de paalhouders meebestellen die dan op het terras worden vastgezet.Indien de glas panelen veel wind vangen adviseren wij de stormankers in antraciet of verzinkt toe te passen. De schermen komen in diverse afmetingen, van laag tot schuin. Combineer deze schermen ook met de Zelfbouw- of Mix & Match schuttingen van Elephant.
Gewicht: 15
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Met aluminium paal adapterprofiel

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten