Gardenwall Enduro Thermo grenen 26 x 139 mm Type: Rombus

Modern, strakke Gardenwall schutting van Felix Clercx is gemaakt van duurzame themisch gemodificeerd grenen hout. Bestel gemakkelijk en snel online.

Het Gardenwall Enduron systeem Rombus van Felix Clercx is gemaakt van thermisch gemodificeerd (TMT) Fins grenen. Door het TMT warmte proces wordt minder duurzaam hout duurzamer en komt er weinig kromtrekking voor. De werkende hoogte is 13 cm. Het hout is teruggedroogd naar 8% houtvocht.

Het grenen heeft een duurzaamheidsklasse 2 volgens DIN 350 & DIN 355 norm, wat inhoud dat het ongeveer 20 jaar meegaat. Het hout is voor 99,9% resistent tegen alle houtaantastende schimmels. Onder invloed van zonlicht ontstaat een mooie zilvergrijze tint.

Met de Gardenwall kunt u gebruiken als gevelbekleding of een schutting er van maken waarbij de palen niet zichtbaar zijn. Hierdoor krijg uw schutting een strakke, moderne uitstraling met een uniform geheel. De grenen delen zijn makkelijk te monteren doordat deze voorzien zijn van mes & groef. Met RVS schroeven kunt u deze vastzetten op hardhouten palen.

Voorraad: Verwacht september
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Grenen
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nova Thermo Wood®

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.