Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Fraser halfhouts gevelbekleding 18 x 136 mm: Type: Wit

Fraser witte gevelbetimmering koopt u online bij de gevelhout specialist. Fraser gevelbekleding is een goed alternatief voor Cape Cod.
Fraser halfhouts gevelbekleding 18 x 136 mm: Type: Wit

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze wit geverfde Fraser Classic Cove halfhouts rabat is gemaakt van Amerikaans grenen en 2 maal in de beste urethaan verf gedompeld. Hierdoor is de houten gevelbekleding extreem onderhoudsarm en waterafstotend. Fraser witte gevelbekleding is vergelijkbaar met Cape Cod maar Fraser geeft maar liefst 30 jaar garantie tegen houtrot en 18 jaar op de afwerking van de gevelbekleding. Om aanspraak te maken op de garantie dient u de gevelplanken volgens strikte montage eisen te voldoen. Zie hiervoor de producthandleiding hieronder. De werkende maat van dit witte rabatdeel is 121 mm en de dikte is 18 mm. Uiteraard is het hout afkomstig uit PEFC gecertificeerde bossen. Fraser controleert ieder stuk hout maar liefst 5 keer op kwaliteit en uiteraard is het hout gedroogd en voorzien van treknaden om de werking te minimaliseren. U dient de afgezaagde delen altijd weer in te smeren met verf om waterinloop te voorkomen. De montage gebeurt met gekleurde nagels. Vanaf 50 vierkante meter zijn er andere profielen en kleuren leverbaar.

Hier een korte introductiefilm van Fraser.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.