Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Fraser halfhouts gevelbekleding 18 x 136 mm: Type: Antraciet

Heeft u antraciete Fraser gevelbekleding nodig? Bestel uw Fraser Cove planken onlinen bij de tuinhoutcentrale, snel veilig en voordelig.
Fraser halfhouts gevelbekleding 18 x 136 mm: Type: Antraciet

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

antraciete (ral 7016) Fraser Cove halfhouts rabat gevelbekleding is twee maal gedompeld in de beste urethaan coating van Sherwin-Williams. De werkende breedte van de Cove halfhouts gevelbetimmering is 121 mm. Fraser staat bekend als een perfect alternatief voor Cape Cod gevelbekleding. Voordat een plank uit de Fraser fabriek gaat heeft deze 5 kwaliteitscontroles ondergaan. Hiermee verzekeren wij dat u een continu hoge kwaliteit mag verwachten. Daarom wordt er 30 jaar garantie gegeven tegen houtrot en 18 jaar op de afwerking. Binnen de branche is dit de beste en langst durende garantie ooit. Hierop zijn strikte plaatsingsinstructies van toepassing. Zie hiervoor de product informatie. Het Amerikaanse grenen is afkomstig uit PEFC gecertificeerde bossen en het hout is kunstmatig gedroogd. Aan de achterzijde is de plank voorzien van treknaden. Vanaf 50 vierkante meter zijn er andere profielen en kleuren leverbaar.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.