Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Fraser bevel gevelbekleding 22 x 180 mm: Type: Grijs

Brede grijzen Fraser gevelplanken voor gevelbekleding. Met 30 jaar garantie tegen houtrot. Uw erkende Fraser dealer informeert u graag over de classic bevel lijn.
Fraser bevel gevelbekleding 22 x 180 mm: Type: Grijs

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De grijze (RAL 7042) Fraser classic bevel gevelbekleding systeem is 2 maal gedompeld in de beste waterafstotende en Uv beschermende verf (Sherwin-Williams) uit de USA. Fraser zweeds rabat houten gevelbetimmering type Bevel heeft een breedte van 180 mm en een werkende breedte van 165 mm. De grijze gevelplanken lopen van 22 naar 9 mm en is in 4 lengtes leverbaar. Fraser biedt 30 jaar garantie tegen houtrot en 18 jaar op de afwerking mits volgens de strikte voorwaarde het product is verwerkt. Zie hiervoor de product handleiding. De houtsoort is Lodgepole Pine. (Amerikaans grenen) Het hout is uiteraard PEFC gecertificeerd. Fraser wandbekleding is een prima alternatief voor het bekende Cape Cod gevelbetimmering. Fraser voert 5 kwaliteitscontroles uit voor het materiaal de fabriek verlaat. Lees voor installatie altijd de voorwaarden en montage instructies door. Meer informatie over de productietechniek van Fraser vindt u hier.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten